Ljetni popust

Datum objave: 03.07.2017.

10% popusta na svaku Panchakarmu
ugovorenu do 31. kolovoza 2017.

Panchakarma je izvanredna ajurvedska metoda čišćenja tijela od nakupljenih toksina i nagomilanog stresa. Ajurvedski se liječnici Panchakarmom služe za rješavanje širokog spektra zdravstvenih problema, ali i kao preventivnom mjerom. Pomoću nje, fiziologiju je moguće do duboko u starost održati u savršenom stanju. Uz to, pozitivni učinci Panchakarme osjećaju se kako na tjelesnom nivou, tako i na mentalnom, emocionalnom i duhovnom.

 

Panchakarma kombinira niz purifikacijskih terapija i detoksikacijskih tretmana, a traje 5 – 21 dan, ovisno o preporuci liječnika. Panchakarma u New Earth Ayurveda Health Centeru započinje konzultacijom s ajurvedski liječnikom, gdje se kroz razgovor te metodom pulsne dijagnostike utvrđuje uzrok problema i nudi rješenje u vidu tretmana prilagođenih individualnim potrebama klijenta.

U sklopu konzultacije dobiti ćete naputke o preporučenoj prehrani, biljnim pripravcima i preparatima te vježbama joge i disanja (pranayama), ako je potrebno. Ujedno, naši će zaposlenici s Vama proći kroz preporučeni program ponašanja nakon Panchakarme, kako bi njeni učinci bili što dugotrajniji.

 

Za trajanja Panchakarme, u Centru Vam kuhamo ručak i večeru, prilagođene Vašoj individualnoj konstituciji, te Vas u sklopu 2-satne radionice ajurvedske kuhinje educiramo kako pripremiti zdrave i ukusne ajurvedske obroke.

Kako biste se s odmora vratili uistinu odmoreni i pripremljeni za jesen, pozivamo Vas da odvojite dio svojih godišnjih odmora i iskoristite ga za dubinsko iscjeljenje koje Panchakarma pruža.

Ugovorite termin do 31. kolovoza 2017. i ostvarite ljetni popust od 10 %.

Ako ste zainteresirani za dubinsku obnovu, obratite nam se na naše kontakte:
ayurveda@neweartheurope.com, +385 1 4638 993, +385 91 4638 993