Iskoristite pogodnosti BeneFit programa INA Grupe

Datum objave: 25.11.2016.

S ponosom obavještavamo sve naše korisnike koji su zaposlenici INA-e i INA Grupe, te one koji će to tek postati, da je sklapanjem suradnje s INA Grupom naš Centar uvršten u BeneFit program posebnih pogodnosti za zaposlenike INA-e i INA Grupe.

Predočenjem iskaznice INA Grupe, u Centru ostvarujete 32% popusta na tretmane i pakete iz naše ponude, a dodatna pogodnost ove ponude jest to što vrijedi i za sve članove Vaše uže obitelji.

Ajurvedski tretmani iz naše ponude namijenjeni su svima, a njihova je svrha održavanje organizma zdravim te rješavanje uzroka eventualnih problema. Tretmane izvode naši stručni terapeuti, a ulja i biljni pripravci kojima se pri tretmanima služimo, u potpunosti su prilagođena Vašim individualnim potrebama. Više o tretmanima pročitajte na ovom linku.

Paketi u našoj ponudi tematski su osmišljeni te kombiniraju više tretmana, koji za cilj imaju rješavanje nekog specifičnog  problema, poput stresa ili viška kilograma. Više o paketima u ponudi pročitajte ovdje.

Bez obzira želite li se samo malo odmoriti od užurbane svakodnevice ili se želite ozbiljnije pozabaviti nekim zdravstvenim problemom, stojimo na usluzi Vama i Vašoj obitelji.

Obratite nam se s povjerenjem.

+385 1 4638 993 / +385 91 4638 993 / ayurveda@neweartheurope.com