Dr. Ivan Vladić nagrađen Medaljom struke

Datum objave: 06.12.2017.

Na 1. Saboru hrvatskog liječništva, koji se u organizaciji Hrvatske liječničke komore i pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i Ministarstva zdravstva od 1. do 3. prosinca održao u hotelu Lone u Rovinju, okupilo se više od 300 liječnika iz cijele Hrvatske i uglednih gostiju kako bi odalo poštovanje zaslužnim liječnicima kojima je  HLK u subotu dodijelila svoje godišnje nagrade za 2016. godinu.

 

Među nagrađenim liječnicima našao se i naš stručni suradnik, dr. med. Ivan Vladić, specijalist kirurgije i subspecijalist abdominalne kirurgije, kojemu je dodijeljena Medalja struke – priznanje za izuzetna stručna ostvarenja koja su značajno unaprijedila zdravstvenu djelatnost u Hrvatskoj.

Dr. Vladić nagrađen je zbog svog doprinosa transplantacijskom programu jetre i gušterače Kliničke bolnice Merkur. Pionir transplantacijske kirurgije u Hrvatskoj, dr. Vladić, unazad 10 godina bavi se istraživanjem komplementarne i integrativne medicine te prirodne prehrane, nastojeći pacijentima pomoći na najučinkovitiji, no istodobno najprirodniji način.