Radionice ajurvedske kuhinje

Ayurveda stavlja izniman naglasak na prehranu i razumijevanje njezinog utjecaja na zdravlje, kako sa stanovišta djelovanja hrane na čovjekov organizam, tako i iz aspekta pripreme namirnica.

Kako Ayurveda upozorava, unos hrane može biti faktor u procesu stvaranja zdravlja, ali i bolesti, zbog čega je uputno poznavati ajurvedske principe pripreme i kombiniranja hrane te ih se, što je više moguće, pridržavati kako bismo ostvarili cjelovito zdravlje.

 

New Earth Ayurveda Health Center redovito organizira radionice ajurvedske kuhinje koje su zamišljene kao uvod u ajurvedsku prehranu, gdje se polaznici upoznaju s osnovnim postulatima kuhanja prema Ayurvedi te stiču znanja i vještine potrebne za pripremu jednostavnih i zdravih vegetarijanskih jela.

Radionice su jednodnevne, u trajanju od 2 sata, a održavaju se od 17 do 19h, u prostorijama našeg Centra, na adresi Vrhovčev vijenac 40, Zagreb.

Koje teme obrađuje radionica?

  • Priprema i prženje 5 osnovnih ajurvedskih začina
  • Pravila kod pripreme povrća
  • Izbor najbolje kombinacije mahunarke i žitarice
  • Kreiranje menija za ručak –  priprema digestiva; priprema 1 mahunarke, priprema 1 žitarice; priprema 2 priloga od povrća; priprema chutneya i lassija

Svu hranu koju pripremimo zajedno ćemo, u dobrom društvu i raspoloženju, i pojesti.

Molimo zainteresirane da se za rezervaciju mjesta na radionici obrate na naše kontakte ili da ispune donji formular te očekuju naš telefonski poziv, kako bismo se dogovorili oko dana pohađanja radionice.

+385 1 4638 993, +385 91 4638 993, ayurveda@neweartheurope.com

Prijava za radionicu

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaš telefon (obavezno)

Naslov