Autentična Ayurveda u Zagrebu

New Earth Ayurveda Health Center, smješten u Zagrebu, prvi je ajurvedski centar u Hrvatskoj čiji program obuhvaća sve djelatnosti potrebne da bi se suštinski primijenio ajurvedski pristup zdravlju, prema kojemu zdravlje nije samo odsutnost bolesti, već stanje tjelesne, emocionalne, psihološke i duhovne cjelovitosti.

Držimo se ajurvedskih principa – posjedujemo dugogodišnje praktično iskustvo; jedinstvene recepture; posebne biljne i uljne pripravke; certificirane ajurvedske preparate, te stručno primjenjujemo tradicionalna znanja, uzimajući u obzir uvjete života modernog čovjeka.

Proces upoznavanja sebe i magične moći vlastitog tijela najvrednije je što život može dati. Ujedinili smo vlastita iskustva, u želji da to saznanje približimo drugima.
— Tina Carić, voditeljica Centra

Postupci za postizanje cjelovitog zdravlja koje primjenjujemo u potpunosti su prirodni. Riječ je, prije svega, o dubinskim detoksikacijskim terapijama i tretmanima te o primjeni ajurvedskih biljnih pripravaka i preparata, no to je samo dio našeg cjelovitog pristupa zdravlju i procesu ozdravljenja.

Naše terapije dodatno uključuju savjetovanja o prehrani i o promjenama životnog stila, te o vježbama joge i disanja.

New Earth Ayurveda Health Center na jednom mjestu okuplja niz stručnjaka, koji su ujedinili svoje veliko znanje i iskustvo u svrhu predstavljanja ajurvedske medicine i njezinih dostignuća i mogućnosti.

Naša ponuda uključuje:

  • svakodnevne konzultacije s vrhunskim ajurvedskim liječnikom
  • konzultacije s liječnikom alopatske medicine
  • ajurvedske tretmane i detoksikacijske terapije prilagođene Vašim individualnim potrebama
  • EU certificirane ajurvedske preparate
  • savjetovanje o ajurvedskim prehrambenim smjernicama
  • edukacije, predavanja i radionice iz područja Ajurvede, yoge i Vedske znanosti
  • svježa organska vegetarijanska jela, pripremljena prema ajurvedskim receptima

U našim nastojanjima da širu javnost upoznamo s temeljnim vrijednostima Ajurvede podržava nas najstarija europska ajurvedska institucija – Deutsche Gesellschaft für Ayurveda. Njihovo pismo potpore pročitajte ovdje.

No, naš značaj najbolje opisuju izvanredni rezultati i zadovoljstvo korisnika.

O Centru

New Earth Ayurveda Health Center, smješten na mirnoj lokaciji na samom rubu Maksimirske šume i parka, prostire se na više od 400 četvornih metara i opremljen je vrhunskom opremom.

U opuštajućem interijeru imamo 4 prostorije za tretmane; 3 kupaonice na raspolaganju našim korisnicima; dvoranu za edukaciju i jogu; prostoriju za kuhanje i objedovanje te prekrasan vrt s pogledom na šumu.

Radno vrijeme recepcije:
Ponedjeljak – petak
09 – 20h

Rado odgovaramo na sve Vaše upite!
+385 1 4638 993, +385 91 4638 993, ayurveda@neweartheurope.com

Pošaljite nam upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaš telefon (obavezno)

Naslov

Poruka