Yoga je znanost o jedinstvu, integraciji života, potpunom skladu bitka s duhom, tijelom i okolinom. Cilj yoge jest ostvarivanje svih mogućnosti duha i tijela te unapređivanje okoline. Yoga ne sadrži samo znanje za zdrav i dug život nego i za razvoj duha kojem daje mogućnost samospoznaje. Svrha je yoge stjecanje znanja neposrednim zapažanjem.

Yoga je stanje života u slobodi, ostvarenje cilja i svrhe života. Yoga je zajednička za sve ljude na svijetu, svih podneblja, rasa i načina života.
— Jadranko Miklec, učitelj yoge

Yoga je jedinstvo individualnog i univerzalnog oblika života. Da bismo to postigli, duh i tijelo moraju postati potpuno čisti; živčani sustav mora funkcionirati normalno i omogućavati prirodno korištenje punog mentalnog potencijala. Budući da individualni život posjeduje mnogo oblika (sebstvo, ego, osjećaji, razum, um, osjetila, tijelo…), savršenstvo yoge sastoji se u tome da profinjavanjem bilo kojeg oblika postignemo stanje čistoće i u svim ostalim oblicima.

Kao što znamo, yoga dolazi s dalekog Istoka, iz Indije; međutim, yoga je univerzalno učenje. Ona je vječno sredstvo za ostvarenje sklada i jedinstva svih razlika.

Satovi yoge

Brojna znanstvena istraživanja potvrđuju učinkovitost yoge na zdravlje duha i tijela. Redovitim vježbanjem yoge tijelo postaje pomlađeno, lijepo, skladno, gipko i snažno, a duh postaje staložen, sretan, vedar, pun entuzijazma, hrabar i odlučan.

U Centru se održavaju satovi terapijske yoge, namijenjene korekciji specifičnih poremećaja, uz izrazito individualan pristup naših stručnih učitelja – Jadranka Mikleca & Une Hajdarhodžić.

Satovi terapijske yoge

UTORAK & ČETVRTAK
17:30 – 18:30 h

Cijena: 350 kn mjesečno

S obzirom na naš individualan pristup svakom klijentu, satovima yoge možete se priključiti u bilo koje doba godine.

Molimo Vas da se za predbilježbu obratite na naše kontakte ili ispunite donji obrazac. Hvala!

+385 1 4638 993, +385 91 4638 993, ayurveda@neweartheurope.com

Pošaljite nam upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaš telefon (obavezno)

Naslov

Poruka