Dubinska detoksikacijska metoda

Proljetni detox – 15% popusta za rezervacije do 30.03.!

*Popust vrijedi na termine rezervirane do 30.03., u periodu od ožujka do svibnja.

Panchakarma, što na sanskrtu znači pet postupaka, sveobuhvatan je medicinski tretman koji tradicionalno koristi pet različitih purifikacijskih i detoksikacijskih metoda kako bi se tijelo očistilo toksina te vratilo u stanje ravnoteže.

Panchakarma objedinjuje niz terapija koje dubinski čiste dhatu – tjelesna tkiva, a za cilj imaju otpuštanje, mobilizaciju i izbacivanje štetnih tvari iz organizma.

Detoksikacija Panchakarmom pospješuje reakciju tijela na ajurvedske biljne preparate te aktivira prirodan, čovjeku urođen, mehanizam samoiscjeljenja.

Proces Panchakarme najvažniji je dio ajurvedskog terapijskog plana u slučajevima akutnih i kroničnih oboljenja. Budući da ne djeluje samo na tijelo, već i na sposobnost razmišljanja, svijest te na emocije, preporučuje se svakoj zdravoj osobi, 1 -2 puta godišnje, u preventivne svrhe.

Program Panchakarme traje 7 – 21 dan, a započinje konzultacijom s ajurvedskim liječnikom, gdje se kroz razgovor te metodom pulsne dijagnostike utvrđuje uzrok problema i nudi rješenje u vidu specifičnih tretmana prilagođenih individualnoj konstituciji i potrebama.

Tijekom inicijalnog pregleda korisnik dobiva naputke o preporučenoj prehrani i biljnim pripravcima za period 1 – 3 mjeseca te, ako je potrebno, preporučenim vježbama joge i disanja (pranayama).

Za trajanja Panchakarme preporučuje se cjelodnevni boravak u Centru, o čemu više pročitajte ovdje.

Želite saznati više? Kontaktirajte nas!
+385 1 4638 993, +385 91 4638 993, ayurveda@neweartheurope.com

Pošaljite nam upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaš telefon (obavezno)

Naslov

Poruka