Panchakarma u praksi

New Earth je u potpunosti opremljen za pružanje cjelodnevnog boravka i punog pansiona tijekom Panchakarme. Korisnicima koji dolaze iz drugih gradova možemo osigurati više vrsta smještaja, nedaleko od našeg Centra ili u centru Zagreba.

U Centru se poštuje princip da ženski terapeuti rade sa ženskim, a muški terapeuti s muškim korisnicima. Između terapija predviđeno je opuštanje u sobama za tretmane ili u dvorani Lotus u potkrovlju kuće, uz smirujuće zvukove Gandharva Veda i drugu opuštajuću glazbu.

Tijekom boravka u Centru na raspolaganju Vam je naša čitaonica, kao i niz ajurvedskih čajeva i drugih zdravih napitaka. U dvorani Lotus dobit ćete upute o preporučenim vježbama joge i disanja (pranayama) od naših učitelja joge.

Ako vremenski uvjeti dopuštaju, predviđena je i jedna kraća šetnja nakon ručka, po obližnjoj park-šumi Maksimir, koja blagotvorno djeluje na psihu i fiziologiju.

Za vrijeme boravka u Centru na raspolaganju Vam je naše stručno i ljubazno osoblje, koje će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Želite saznati više? Javite nam se!
+385 1 4638 993, +385 91 4638 993, ayurveda@neweartheurope.com

Pošaljite nam upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaš telefon (obavezno)

Naslov

Poruka